Kvalitetni SEO backlinkovi Srbija

Top 5 trikova za brzo pakovanje stvari

Selidba često zna da bude naporna i iscrpljujuća, posebno kada imate puno stvari koje treba spakovati i složiti tako da ne zauzimaju puno prostora prilikom selidbe.
Top 5 trikova za brzo pakovanje stvari
5 Jul 2022
0 pregleda

 Da bi pakovanje stvari za selidbu bilo lakše, izdvajamo pet trikova koji će pakovanje olakšati.


1. Koristite male kutije za teške predmete. Preporučuje se da teške predmete kao što su knjige i kuhinjski pribor, pakujete u manje kutije kako bi se lakše podigle prilikom selidbe.


2. Za lagane predmete, koristite veće kutije. Predmete poput garderobe, posteljine i peškira pakujte u veće kutije. Ovi predmeti nisu teški, ali ih često ima najviše pa su zato velike kutije za pakovanje prilikom selidbe pravi izbor.


3. Stavite teške predmete na dno. Ako kombinujete lakše i teže predmete, uvek stavite teže predmete na dno kutije.


4. Popunite prazna mesta u kutijama. Nikada ne ostavljajte praznine u kutijama. Praznine u kutijama lako mogu da dovedu do tumbanja stvari što narušava ravnotežu same kutije i time povećavaju rizik od oštećenja. Popunite prazninu u kutijama starim novinama, peškirima i drugim stvarima koje treba preseliti a koje se mogu iskoristiti za tu namenu.


5. Zalepite kutije i obeležite ih. Obavezno koristite traku na dnu i vrhu kutija, a zatim zamotajte nekoliko puta oko ivica da biste sve držali na mestu. Kako biste se lakše organizovali i raspakovali kada se preselite, naš savet je da prilikom pakovanja na svakoj kutiji naznačite šta je u njoj (npr. garderoba, peškiri, knjige) ili označite lokaciju gde ih je potrebno raspakovati (npr. spavaća soba, kuhinja, dnevna soba). Na taj način, prilikom istovara kutije možete odmah nositi tamo gde će im biti mesto, a time ćete i značajno uštedeti vreme prilikom raspakivanja.


Ipak, nije svako pakovanje lagano i činjenica je da zahteva vreme i dobru organizaciju. Zato je poželjno pakovanje stvari za selidbu Beograd prepustiti profesionalcima. Agencija za selidbu poseduju posebne kutije, papir za pakovanje i zaštitu, a njihovo višegodišnje iskustvo u radu svakako im omogućava brzo i efikasno pakovanje stvari za selidbu.